Velkommen til Houlkær Kirke

foto: Sune L. Andersen

Vi ønsker at være en kirke med højt til loftet, som skaber rammer for et fællesskab med plads til en mangfoldighed af mennesker og holdninger.

Vi ønsker at komme hinanden ved i et levende og varmt fællesskab, og vi vil arbejde på gode relationer til Houlkær Sogns institutioner.

Vores selvforståelse er at være en moderne kirke, der møder moderne mennesker, hvor de er.

I kirken foregår der foruden søndagsgudstjenesterne mange ting for både børn, unge, voksne og ældre. Klik dig rundt på siden og se, hvem vi er, og hvad der sker i vores sogn.

Vores kirkeblad er integreret i bladet Houlkær Nyt, som fortæller om alle former for aktiviteter og begivenheder i Houlkær området, og omdeles i bydelen. Du kan også se oplysningerne på Houlkærportalen.

Vi glæder os til at se dig i kirken.